ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΉΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «SEEDS OF THE FUTURE»

H Huawei Ελλάδος σε συνεργασία με τα κεντρικά γραφεία στην Shenzhen της Κίνας, θα διοργανώσουν 8ήμερο διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την επωνυμία «Seeds for the Future», από τις 16 έως τις 23 Οκτωβρίου 2023, για Έλληνες φοιτητές/τριες.

Το πρόγραμμα θα προσφέρει στους φοιτητές/τριες πολύτιμες γνώσεις στον τομέα ΤΠΕ που θα περιλαμβάνει μαθήματα τεχνολογίας (συμπεριλαμβανομένων των 5G, cloud, AI, κ.λπ.), μαθήματα ηγεσίας, διαπολιτισμικές εμπειρίες με φοιτητές/τριες από διαφορετικά μέρη του κόσμου, ζωντανή διαδικτυακή επίσκεψη σε τεχνολογικό εκθεσιακό χώρο της Huawei, και βεβαίως συμμετοχή στο ομαδικό έργο “Tech4Good”.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μέσο όρο 8 και άνω, να γνωρίζουν άπταιστα αγγλικά, προφορικά και γραπτά. Ακόμη οι υποψήφιοι θα πρέπει να απαντήσουν την παρακάτω ερώτηση σε 300 λέξεις: “Πώς μπορούν οι ΤΠΕ να συμβάλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, ποιες τεχνολογίες πιστεύετε ότι θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια και πού θα θέλατε να δείτε τον εαυτό σας σε αυτόν τον τομέα;” Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν προπτυχιακοί αλλά και μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες από ειδικότητες ΤΠΕ, επιτρέποντάς τους να κατανοήσουν την τεχνολογία και την ψηφιοποίηση σε ένα διεπιστημονικό πλαίσιο.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην Αν. Καθ. Νάνσυ Αλωνιστιώτη με αποστολή email στο nancy@di.uoa.gr με τίτλο «SEEDS OF THE FUTURE» μέχρι την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023.